Salvador Álvarez demana la dimissió del regidor d'Esports

Salvador Álvarez creu que des de l'Ajuntament no s'han fet les coses bé

Arts marcials

Publicat el 2/jul/09 per Pedro Miserachs

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, demana la dimissió del regidor d'Esports, Xavier Amador, pel tancament de la Sala Blava de la Rambla del Celler. Álvarez creu que no s'estan fent les coses bé i que no es pot anunciar el tancament de l'espai sense avisar oficialment abans els clubs afectats.

De moment, no se sap on s'ubicaran el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat, després de l'anunci del tancament de la Sala Blava de la Rambla del Celler. El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, s'ha mostrat indignat amb aquesta decisió de la regidoria d'Esports.

Salvador Álvarez

Només puc dir, incompetència per part del regidor i només puc demanar com a director tècnic del CKSC la seva dimisió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Álvarez no entén com després de quatre anys d'utilitzar la instal·lació se'ls fa fora d'aquesta manera i no es dóna una solució immediata a aquest problema. Álvarez creu que aquest fet reafirma les queixes que en els darrers dies s'han fet per la mala gestió de les instal·lacions esportives de la ciutat.

El director tècnic del CKSC creu que l'Ajuntament s'hauria de seure a negociar amb el afectats.

Salvador Álvarez

Crec que s'ha d'obrir una taula de negociacions, perquè l'Ajuntament és incapaç de millorar les instal·lacions on estem ubicats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











De moment, els afectats no han rebut cap comunicació oficial i continuaran les seves activitats a la Sala Blava de la Rambla del Celler.