La 7a Marxa de la Salut aposta per la petjada sostenible el 10 de novembre

El Muntanyenc, organitzador de la prova, espera arribar a la xifra de 350 participants

Presentació de la Marxa de la Salut / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat ahir per Joan Garcia

La 7a edició de la Marxa de la Salut, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, arriba el 10 de novembre a Valldoreix amb sortida i arribada des del camp de futbol. La caminada, puntuable pel circuit català de maxa nòrdica de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), aposta per la sostenibilitat amb la cura del planeta, la natura i la persona. L'organització espera arribar als 350 participants amb dos recorreguts, el de 10 quilòmetres i el de 6. L'avituallament estarà ubicat a l'ermita de la Salut i les inscripcions estaran obertes fins el mateix dia de la cursa. Un euro de cada inscrit es destina a un projecte de la Fundació del Club Muntanyenc Sant Cugat. La presentació de la marxa s'ha fet aquest dimarts a la seu de l'EMD de Valldoreix.

La cursa donarà el tret de sortida a les 10 h des del camp de futbol de Valldoreix. Prèviament es farà una sessió d'estiraments i escalfament per instructors de marxa nòrdica. Les inscripcions es poden formalitzar AQUÍ i amb diferents preus i modalitats. També hi haurà un participant en cadira de rodes que pertany al projecte 'Obrim camí' del Muntanyenc.

Els participants rebran diferents obsequis com una gorra, got reutilitzable i diferents productes alimentaris. El director de la cursa, Juame Llugany, ressalta el caràcter sostenible de la marxa. El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Ramon Segura, destaca l'aposta del territori per aquesta cursa.















DECLARACIONS

Ramon Segura

L'EMD i el seu terme municipal estan plens de natura i aquesta cursa referma el compromís.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Jaume Llugany

Aquesta cursa aposta per la sostenibilotat i amb els valors del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio