Les inscripcions per al 26è Cros ciutat de Sant Cugat s'obren aquest dimarts

La iniciativa tindrà lloc el 10 de novembre al parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cros ciutat de Sant Cugat de 2023 / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu del Cros ciutat de Sant Cugat de 2023 / Foto: Ajuntament

Compte enrere per al 26è Cros Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc el 10 de novembre a les 8 h al parc de la Pollancreda. Les inscripcions per a les diferents categories, separades per edat i sexe, es poden efectuar a partir d'aquest dimarts a les 8 h. El termini acaba el 5 de novembre a les 23.59 h. El Cros l'organitza l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

S'hi disputaran 18 curses que, segons la categoria, aniran dels 470 als 5.540 metres. Les inscripcions són gratuïtes, excepte en la categoria popular, on s'hauran de pagar 3 euros que es destinaran a Refugees Welcome.

El 8 de novembre tindrà lloc una sessió d'entrenament. Serà a les 16.30 h també al parc de la Pollancreda i comptarà amb l'assessorament de tècnics titulats, que explicaran conceptes com la tècnica de carrera, exercicis d'escalfament i estiraments bàsics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.