PAIDOS-Fundesplai guanya finalment el concurs de l'OMET

El Tribunal Català de Contractes desestima el recurs presentat per Teampartners


Temes relacionats

Escamilla (regidora d'Esports): 'Si Teampartners impugna el concurs de l'OMET, la ciutadania surt perjudicada' (12/jun/24)

PAIDOS-Fundesplai guanya el concurs de l'OMET, 24 anys gestionada per Teampartners ( 5/jun/24)

Teampartners estudia impugnar el concurs de l'OMET guanyat per PAIDOS-Fundesplai ( 5/jun/24)


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior de les oficines de l'OMET / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'exterior de les oficines de l'OMET / Foto: Cugat Mèdia

PAIDOS-Fundesplai és la nova gestora de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) després que el Tribunal Català de Contractes hagi desestimat el recurs presentat per Teampartners; empresa gestora del servei municipal en els darrers 20 anys. El guanyador d'aquest concurs gestionarà l'OMET durant dos anys fixos i dos més prorrogables. El Tribunal Català de Contractes ha argumentat 'que el recurs s'havia d'haver fet abans del concurs i no a posteriori'. Ara caldrà conèixer quan PAIDOS-Fundesplai inicia la gestió del servei, previ traspàs d'informació de Teampartners.

En el concurs, PAIDOS-Fundesplai havia sumat 98,47 punts i Teampartners, 90. Aquesta darrera considerava que hi havia dos criteris de puntuació al concurs (impactes a xarxes socials i projecte de roba per a monitoratge) que no els hi van puntuar de manera correcta, i que es van fer amb uns criteris molt 'subjectius'.

Què és l'OMET?

L'OMET és l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. Aquesta oficina depèn de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i va néixer fa més de 30 anys. S'encarrega de planificar i oferir activitats físiques per joves, adults i gent gran. A més gestiona i coordina tot l'esport escolar de la ciutat, i compta amb 150 treballadors integren aquest servei. El Cros Ciutat de Sant Cugat és una de les activitats més multitudinàries que es disputen a Sant Cugat sota l'organització de l'OMET.

Què fa PAIDOS-Fundesplai a Sant Cugat?

Paidos és una empresa nascuda a Sant Cugat l'any 1999, que està dins del grup Fundesplai des de 2014, però que a Sant Cugat funciona com a unitat territorial. Actualment, ja es fan càrrec de les extraescolars i casals de totes les escoles públiques (menys les del Turó de Can Mates), de l'institut Pla i Farreras, i a una concertada (Pureza de Maria). També gestionen el servei de menjador de nou escoles públiques (Joan Maragall, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, Pi d'en Xandri, Catalunya, Ferran i Clua, l'Olivera i La Mirada) i de l'institut Pla i Farreras. I a més, també porten el personal de suport educatiu de les escoles bressol públiques de la ciutat.

Què fa Teampartners a Sant Cugat?

Teampartners és una empresa nascuda a Sant Cugat i que té la seu a la plaça Pep Ventura. A banda de gestionar l'OMET des de l'any 2000, actualment també s'encarrega de la gestió de tres equipaments esportius municipals: la ZEM Jaume Tubau, la ZEM Guinardera i el Camp de Futbol Municipal Can Magí. A banda, fora de Sant Cugat també tenen la concessió de la gestió d'espais esportius públics d'altres municipis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.