La Marxa Infantil presenta el recorregut de la 65a edició

Les inscripcions per a la marxa finalitzen aquest divendres 4 d'octubre al web de l'organització, tot i que si s'arriba abans al límit de les 1.100 pa

Presentació de la 65a marxa Infantil / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat dilluns per Redacció

La 65a Marxa Infantil reunirà més de 2.000 nens i nenes el pròxim 20 d'octubre en un recorregut d'uns 10 quilòmetres per Collserola. L'edició d'enguany està dedicada al Pi d'en Xandri, que enguany commemora els 250 anys. Així, un any més, la jornada busca transmetre els valors de l'excursionisme als infants i joves, tal com afirma el vocal del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i coordinador de la marxa, Oliver Giralt.

La sortida de la marxa serà, com és habitual, des del Parc Ramon Barnils des de les 9 h fins a les 10:30 h, dividits en diferents grups. S'estima que el recorregut es completi en unes tres hores. Des de l'organització reiteren que els participants no han de córrer. "Han de conservar la regularitat en tots els controls de pas", exposa Giralt. Així, els que siguin més regulars seran els que quedin més ben classificats.

Les inscripcions per a la marxa finalitzen aquest divendres 4 d'octubre al web de l'organització, tot i que si s'arriba abans al límit de les 1.100 parelles, es tancaran. Actualment es troben al voltant de les 900 inscripcions.

En cas de no poder-se realitzar l'acte per males condicions climàtiques, l'esdeveniment passarà a celebrar-se el 3 de novembre. L'entrega de premis serà el 9 de novembre per a les 80 primeres parelles.

La marxa també té el seu vessant solidari, ja que de cada inscripció es destinarà un euro al projecte d'atletisme adaptat i inclusiu del CMSC.


DECLARACIONS

Oliver Giralt

Sobretot transmetre els valors de l'excurcionisme als infants i que ho poguem compartir amb l'espai que tenim al costat de Sant Cugat, que és Collserola

Your browser doesn’t support HTML5 audio