Sant Cugat ret homenatge a l'esforç i dedicació dels esportistes olímpics de la ciutat

Bruno Font, Júlia Strappato i Paula Ramírez han assistit a la sala de plens, mentre que Txell Mas i Jaël Bestué han enviat un vídeo de record

Altres

Publicat ahir per Guillem Andrés

L'Ajuntament ha fet una recepció oficial als esportistes olímpics santcugatencs dels Jocs de París d'aquest passat estiu: Bruno Font i Júlia Strappato en hoquei herba, Jaël Bestué en atletisme i Txell Mas i Paula Ramírez en natació artística, les quals van aconseguir la medalla de bronze. Bestué i Mas, que no han pogut assistir, han enviat un vídeo, mentre que els esportistes presents han explicat la seva experiència als Jocs. Tant les autoritats com els esportistes han valorat la capacitat esportiva de Sant Cugat i l'esforç d'arribar a l'esport d'elit.

Ramírez ha recordat el patiment de les competicions a París: "Va ser molt dura físicament i mentalment, amb molta pressió i cansament acumulat". Alhora, ha assegurat que l'últim dia tant ella com l'equip tenien clar que aconseguirien la medalla.

Font es va quedar a prop del podi, fet pel qual afirma estar content de com va jugar i competir l'equip, en uns Jocs on va acabar lesionat. "Amb la lesió hi ha una inquietud de si podia fer més, però estic orgullós d'haver representat Sant Cugat als Jocs", ha manifestat. Strappato també ha detallat la duresa dels anys de preparació. "Ha sigut un procés molt dur de quatre anys, però finalment he pogut ser olímpica i estic molt orgullosa d'això", ha conclòs.

En l'acte, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha apuntat que "l'esport és un dels pilars d'aquesta ciutat". Per la seva banda, la regidora d'esports, Núria Escamilla, ha valorat l'esforç dels esportistes. El director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Ramon Terrassa, també ha manifestat com els esportistes d'elit esdevenen uns referents per a l'esport base.

També han assistit a l'acte representants polítics i de l'àmbit esportiu de la ciutat.






DECLARACIONS

Paula Ramírez

Estic molt orgullosa de la medalla. La competició va ser molt dura físicament i mentalment, amb molta pressió i cansament acumulat. L'últim dia va ser espectacular i sabíem que podíem aconseguir la medalla, jo i el meu equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Júlia Strappato

Estic molt contenta d'haver viscut tot aquest procés fins a París des de Sant Cugat i jugant al Júnior. Ha sigut un procés molt dur de quatre anys, però finalment he pogut ser olímpica i estic molt orgullosa d'això.

Your browser doesn’t support HTML5 audio