La Unió Europea atorga el programa Speed a SantCugatCreix

L'associació potenciarà la prevenció de trastorns alimentaris emergents per a joves esportistes i alumnes d'entre 9 i 14 anys


  • Comparteix:

Imatyge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatyge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'associació esportiva SantCugatCreix participarà en el programa europeu Speed que potencia la prevenció de trastorns alimentaris emergents entre els joves esportistes i alumnes d'entre 9 i 14 anys fomentant un estil de vida saludable per a tothom . El coordinador d'aquest programa és l'Associazone Sportiva Dilettandistica Polisport Pontevecchio de Bolonya (Itàlia) i la resta de socis són SantCugatCreix, Levski Sofia (Bulgària), Olympiacos Piraeus (Grècia), Bohemians Praha 1905 (Txèquia), Ferencvarosi Toma Club (Hongria), Universitat de Bolonya (Itàlia), i la Universitat de Gènova (Itàlia). Aquest projecte té una dotació econòmica de 400.000 euros i que es desenvoluparà entre 2025 i 2028. SantCugatCreix suma cinc projectes europeus en els deu anys de vida de l'entitat.

Membres de l'EMCA

Una de les claus que han permès que SantCugatCreix formi part d'aquest programa és l'entrada de l'entitat santcugatenca a l'European Multisport Club Association (EMCA). SantCugatCreix és l'única entitat catalana i espanyola que és membre de l'EMCA. L'Ethics4Sport (el 2016) i l'Scores (2020), i en l'actualitat ho està fent amb l'SportBoard, que coordina, i el Sonar Injuries, ambdós des de l'any 2022, són els projectes europeus on participa la plataforma esportiva.

7 clubs integren SantCugatCreix

SantCugatCreix està format pel DSV-Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.