Joan Salabert, candidat a la presidència del Club Esportiu Valldoreix

Salabert vol compaginar la presidència del Mira-sol Baco amb la de l'entitat valldoreixenca

Joan Salabert, candidat a la presidència del Club Esportiu Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat dilluns per Joan Garcia

El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, ha avançat al programa 'Esport en Marxa' que presenta candidatura a la presidència del Club Esportiu Valldoreix. L'entitat valldoreixenca convocarà eleccions aquest diumenge en una assemblea extraordinària a les 12 h. Salabert vol compaginar els dos càrrecs i ressalta que 'vull modernitzar l'entitat amb màxima transparència i refer les ferides dels últims mesos' arran de les acusacions que va rebre l'actual president, Joan Carles Pradell, 'per utilitzar diners de l'entitat per al seu ús personal', segons va denunciar una plataforma de socis.

Escolta-ho

Joan Salabert suma gairebé una vintena d'anys al capdavant de la presidència del CFU Mira-sol Baco. Salabert també ha presidit la Coordinadora d'Entitats Esportives. Ara vol fer un pas més i presidir el Club Esportiu Valldoreix i per aquest fet presentarà candidatura a l'entitat. El primer pas és conèixer el període electoral que s'anunciarà aquest diumenge en una assemblea extraordinària on la junta, encapçalada pel president, Joan Carles Pradell, dimitirà per donar pas a la convocatòria d'eleccions.

Salabert vol fer un canvi important, en cas de ser president, apostant "per un clar model de transparència i sent un cirurgià que cosi les ferides entre socis ocasionades per les acusacions al president, Joan Carles Pradell". "El model esportiu és molt bo a totes les seccions, però cal modernitzar el club amb la seva imatge i fisonomia", ressalta Salabert.

Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, hi haurà més d'una candidatura a la presidència, fet que comportarà eleccions al club. 1.330 socis integren l'entitat fundada el 1967.


DECLARACIONS

Joan Salabert

Hem de cosir ferides. Haig de fer de cirurgià i unir el club novament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio