Júlia Strappato: 'Va ser tot un orgull formar part d'una embarcació a la inauguració dels Jocs Olímpics'

La jugadora d'hoquei herba del Junior va creuar el Sena amb la delegació espanyola durant l'acte inaugural

Julia Strappato, a primera fila a l'esquerra, a l'embarcació espanyola de la inauguració dels Jocs de París / Foto: Cedida

Altres

Publicat ahir per Marc Lladó

Julia Strappato va viure la inauguració dels Jocs Olímpics 2024 des de dins, amb l'embarcació de la delegació espanyola que va creuar el riu Sena. La jugadora del Junior de Sant Cugat explica que 'va ser una sensació increïble poder ser un dels esportistes que representen a tot un país'.

En referència a la inauguració, Strappato s'ha sincerat: "Per a mi és molt especial perquè he estat tota la vida mirant la desfilada dels Jocs Olímpics, els esportistes i els famosos que representaven el país. Ara, ser un d'ells em fa molta il·lusió i estar envoltada de tants esportistes m'omple d'orgull". L'única pega, destaca la jugadora del Junior, va ser la pluja que va caure. Encara que també hi veu una part positiva: "La pluja ens va deixar xops, però ho va fer tot més èpic."

Julia Strappato va desfilar pel Sena en nom de tots els esportistes espanyols classificats pels Jocs amb l'equip d'hoquei herba femení, juntament amb altres disciplines com el waterpolo o l'equip de vela, a més dels abanderats de la delegació, Támara Echegoyen i Marcus Cooper.

La delegació espanyola va ser una de les que va comptar amb més representació d'esportistes a l'embarcació que va creuar el riu Sena durant la cerimònia inaugural de la gran cita esportiva que té lloc cada quatre anys.




DECLARACIONS

Julia Strappato

Per mi va ser molt especial perquè he estat tota la vida mirant els Jocs Olímpics i alerta per veure quins esportistes hi havia, els famosos... i ara, ser un d'ells fa molta il·lusió. És tot un orgull.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Julia Strappato

Estàvem a una de les embarcacions més grans i més plenes de gent i va ser molt divertit. Llàstima que ens va ploure durant la inauguració i vam acabar xops, però ho va fer més èpic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio