Obre un nou club de pàdel a Sant Cugat amb l'objectiu de centralitzar l'oferta amateur i 'familiar'

Santcu Padel ja funciona des de finals de juny, tot i que "l'aposta forta" arribarà al setembre

La terrassa del bar i una de les pistes del Santcu Padel / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Altres

Publicat avui, a les 06:00 per Martí González

L'oferta de pàdel a Sant Cugat s'amplia amb un nou club, Santcu Padel, situat al número 115 de l'avinguda de Cerdanyola. L'han fundat tres socis del Baix Llobregat, amb experiència en la gestió de clubs de pàdel, que pretenen centralitzar l'oferta a la ciutat d'aquest esport en la vessant més 'familiar' i 'amateur'. Compta amb set pistes a l'aire lliure, a més de vestuaris i bar i, tot i que 'no està 100% acabat', està en funcionament des de finals de juny.

L'objectiu, segons ha explicat un dels socis, Christian Pedrosa, a Cugat Mèdia, és tenir rodatge, a més de començar a cobrir les despeses del lloguer del terreny, per arrencar amb una "aposta forta" de cara al setembre. Tindran equip d'entrenadors i escola infantil i d'adults, però la intenció no és fer una acadèmia professional, sinó que la gent que vingui "faci pinya" i "se senti com a casa".

L'oferta de pàdel a Sant Cugat

En aquest sentit, després d'estudiar el mercat d'aquest esport a la ciutat, Pedrosa explica que la majoria dels clubs que ofereixen pàdel, més enllà d'alguns a Mira-sol i Valldoreix, són antics clubs de tennis reconvertits, amb el format de quotes de soci. En canvi, Santcu Padel és un club de lloguer, sense necessitat de formar-hi part, havent de pagar només el servei, sigui un lloguer de pista o alguna classe, "amb preus competitius". Això sí, també ofereixen la possibilitat de reservar amb un lloguer mensual, trimestral o anual.

Pel que fa a l'antic Set Ball i al nou projecte d'acadèmia de pàdel que hi estan construint, Christian Pedrosa assegura que no creu que els facin competència directa. Primer per la diferència entre projectes, ja que Santcu Padel vol ser un club "més familiar i humil". A més, considera que la concentració d'oferta a la mateixa zona també pot afectar positivament el seu negoci.

Santcu Padel treballa amb l'aplicació Playtomic, tot i que també es pot reservar pista o classes per telèfon. El preu en hora punta, a partir de les 18 h, és de 44 euros per 90 minuts. A més de Christian Pedrosa, també són socis d'aquest nou projecte l'empresari Sergio Bautista i l'actual jugador del Sevilla FC Adrià Giner Pedrosa.


DECLARACIONS

Christian Pedrosa

Volíem obrir per tenir rodatge i cobrir despeses mínimes, però l'aposta forta vindrà al setembre, amb un equip d'entrenadors, escola infantil i d'adults. No busquem que surti un Rafa Nadal, és més un club familiar i volem gent humil, que faci pinya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio