Noah Romeva: 'No ens esperàvem ser campions del món de waterpolo'

El porter cadet de waterpolo santcugatenc destaca que van treballar molt fort per aconseguir el títol, tot i que l'objectiu era superar els quarts

El santcugatenc Noah Romeva (esquerra), campió del món cadet de waterpolo / Foto: Cedida

Altres

Publicat avui, a les 06:00 per Marc Lladó

El santcugatenc Noah Romeva s'ha proclamat campió del món amb la selecció espanyola de waterpolo en categoria cadet amb una superioritat inesperada. El porter del CN Sabadell està molt orgullós del torneig que han fet, ja que assegura que 'l'objectiu era només passar de quarts de final', fase que no van aconseguir superar en el campionat d'Europa. Romeva, titular en aquest mundial, comenta que 'ser campions del món no ha estat gens fàcil'. Afirma que han entrenat molt dur, però que un cop a la competició 't'adones que ha valgut la pena preparar-se bé'.

El combinat espanyol va guanyar clarament a la selecció italiana a la final (18-6), després d'haver superat també per golejada a Txèquia, Zimbawe i Bulgària.

El waterpolo, per al porter santcugatenc, és "un esport complicat i sacrificat", però ell està "encantat" cada cop que es tira a l'aigua. Va començar jugant al CN Rubí, ja que a Sant Cugat no hi ha club de waterpolo, i després va marxar al CN Sabadell, club que li va donar l'oportunitat d'anar al CAR i de retruc a la selecció. De cara la temporada que ve, li agradaria continuar creixent personalment i poder continuar jugant amb la selecció espanyola, i tornar al Mundial d'aquí a dos anys.






DECLARACIONS

Noah Romeva

El nostre primer objectiu era passar de quarts, que ens va quedar pendent de l'any passat a l'europeu. Vam estar molt concentrats els entrenaments per passar aquest objectiu. I un cop vam passar, l'objectiu era guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Noah Romeva

És un esport complicat, però si l'entens és preciós. El fet d'entrenar per un partit, llavors te n'adones que ha valgut la pena entrenar tant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio