SantCugatCreix celebra 10 anys amb l'entrada de l'Ajuntament a l'entitat

L'associació ha reconegut, amb paritat, 14 esportistes referents dels seus clubs


  • Comparteix:

El president del Creix, Miquel Martínez, abraça l'alcalde, en rebre un obsequi de l'Ajuntament per l'aniversari / Foto: SantCugatCreix

El president del Creix, Miquel Martínez, abraça l'alcalde, en rebre un obsequi de l'Ajuntament per l'aniversari / Foto: SantCugatCreix

SantCugatCreix ha celebrat aquest dijous el 10è aniversari en un acte al CAR Sant Cugat on l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha anunciat la propera entrada de l'Ajuntament a l'entitat. La vetllada també ha servit per fer entrega de la 1a edició dels Premis Referents a esportistes dels set clubs de l'associació: Club Voleibol Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club Handbol Sant Cugat, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Club Muntanyenc Sant Cugat. Dels 14 guardons, la meitat són dones.


El discurs de Vallès

En el seu parlament, l'alcalde ha explicat que l'Ajuntament està fent els tràmits per entrar a formar part del SantCugatCreix per conèixer més de prop els projectes i ser-ne copartícip. A més, ha subratllat que l'esport local "projecta la ciutat a Europa". Per altra banda, ha reconegut que encara tenen feina pendent amb les peticions dels clubs, especialment en la construcció d'algunes instal·lacions. Tot i això, ha assegurat que des del consistori les tenen programades.

Foto de família dels premiats i premiades

Foto de família dels premiats i premiades / Foto: Foto: Ajuntament

Els premis

Entre les guardonades, destaca el reconeixement a les dues jugadores de l'equip de l'hoquei herba femení del Junior, Carlota Petchamé i Gigi Oliva, que aquesta temporada posen fi a la seva carrera al club santcugatenc. Petchamé ha manifestat que aquesta rellevància es va guanyant amb els anys i els resultats. A més, ha destacat l'orgull que en competicions com en uns Jocs Olímpics es puguin trobar diversos esportistes de la ciutat.

El moment més emotiu ha arribat amb el record a l'exdirectiu del Club de Rugby Sant Cugat, Carles Pla, que fa uns mesos va morir. L'entitat també ha reconegut 12 persones que en aquests 10 anys han col·laborat amb l'associació.

Llista de premiats:


  • Patí Hoquei Club Sant Cugat: Miki Soler i Joan Llopart
  • Club Voleibol Sant Cugat: Cami Maldonado i Álex Pérez
  • Club de Rugby Sant Cugat: Carles Pla 'In Memoriam' i Joel Moraira
  • Junior FC: Carlota Petchamé i Gigi Oliva
  • Club Handbol Sant Cugat: Djuna Modrego i Héctor Gómez
  • Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat: Ariadna Egido i Simona López
  • Club Muntanyenc Sant Cugat: Rosa Maria Pennella i Nacho Gonzalvo
  • Un acte de reafirmació

    A l'acte, el president del SantCugatCreix, Miquel Martínez, ha destacat la voluntat de l'entitat de donar a conèixer Sant Cugat com a centre d'excel·lència esportiva. A més, ha apuntat que volen ser l'eina per trobar les solucions als problemes comuns que pateixen els clubs i posant l'esport base en l'epicentre.

    Prèviament, representants de cadascun dels clubs de SantCugatCreix han ofert una taula rodona, en la qual han lloat l'oferta poliesportiva de Sant Cugat i el nivell que tenen els diferents clubs. De totes maneres, també han fet reivindicacions perquè l'aposta segueixi ferma i gaudir d'unes instal·lacions adequades.









    Josep Maria Vallès

    Recentment em vas proposar entrar al SantCugatCreix. Vaig trigar 10 segons a dir que sí. Això és bo, perquè estàs dins de l'entitat, coneixes millor els projectes i ets més copartícip.

    Carlota Patchamé

    T'envàs fora jugant uns Jocs Olímpics i et vas trobant gent de Sant Cugat. La ciutat es reconeix arreu i és un orgull que sigui d'aquesta manera.




    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.