PAIDOS-Fundesplai guanya el concurs de l'OMET, 24 anys gestionada per Teampartners

L'empresa guanyadora ha sumat 98,47 punts pels 90 de Teampartners

Imatge exterior de l'OMET / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat el 5/juny per Joan Garcia

PAIDOS-Fundesplai ha guanyat el concurs de la gestió de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom), segons ha pogut saber Cugat Mèdia. Teampartners, la fins ara gestora del servei dels darrers 20 anys, s'ha vist superada en la puntuació final. PAIDOS-Fundesplai ha obtingut 98,47 punts i Teampartners, que n'era el gestor des de fa 24 anys, n'ha sumat 90. El guanyador d'aquest concurs gestionarà l'OMET durant dos anys fixes i dos més prorrogables. El darrer cop que va fer una convocatòria per gestionar l'OMET va ser fa nou anys (2015) i des de 2020 s'havia anat prorrogant el servei.

Teampartners, però, no està d'acord amb la puntuació i ha explicat a Cugat Mèdia que estan valorant si impugnen el concurs.

Què és l'OMET?

L'OMET és l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. Aquesta oficina depèn de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i va néixer fa més de 30 anys. S'encarrega de planificar i oferir activitats físiques per joves, adults i gent gran. A més gestiona i coordina tot l'esport escolar de la ciutat, i compta amb 150 treballadors integren aquest servei. El Cros Ciutat de Sant Cugat és una de les activitats més multitudinàries que es disputen a Sant Cugat sota l'organització de l'OMET.

Què fa PAIDOS-Fundesplai a Sant Cugat?

Paidos és una empresa nascuda a Sant Cugat l'any 1999, que està dins del grup Fundesplai des de 2014, però que a Sant Cugat funciona com a unitat territorial. Actualment, ja es fan càrrec de les extraescolars i casals de totes les escoles públiques (menys les del Turó de Can Mates), de l'institut Pla i Farreras, i a una concertada (Pureza de Maria). També gestionen el servei de menjador de nou escoles públiques (Joan Maragall, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, Pi d'en Xandri, Catalunya, Ferran i Clua, l'Olivera i La Mirada) i de l'institut Pla i Farreras. I a més, també porten el personal de suport educatiu de les escoles bressol públiques de la ciutat.

Què fa Teampartners a Sant Cugat?

Teampartners és una empresa nascuda a Sant Cugat i que té la seu a la plaça Pep Ventura. A banda de gestionar l'OMET des de l'any 2000, actualment també s'encarrega de la gestió de tres equipaments esportius municipals: la ZEM Jaume Tubau, la ZEM Guinardera i el Camp de Futbol Municipal Can Magí. A banda, fora de Sant Cugat també tenen la concessió de la gestió d'espais esportius públics d'altres municipis.