El Club Muntanyenc tanca la temporada amb un dia gran d'atletisme

Centenars d'atletes han omplert la Guinardera amb proves d'atletisme, salt de perxa i de longitud, entre d'altres


  • Comparteix:

Centenars d'atletes han saltat, corregut i practicat tota mena de disciplines en el dia gran de l'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, que s'ha celebrat aquest diumenge a La Guinardera. Els més joves han gaudit d'una jornada que ha servit com a tancament de la temporada i amb motiu dels 80 anys de l'entitat.

La trobada ha comptat amb competició interna d'atletisme, que ha fet les delícies de les famílies que s'han apropat a veure els atletes del Muntanyenc. També han estat protagonistes el salt de perxa, el de longitud i el d'alçada, entre altres especialitats que es practiquen a l'entitat.

No ha faltat el reconeixement als millors atletes i moments molt especials dels participants. Els responsables del Club Muntanyenc s'han mostrat molt satisfets amb l'assistència i el bon estat de la institució. "Sempre són dies importants, però quan fas coses així una mica especials", ha reconegut el vicepresident de l'entitat, Fernando Cortizo.

El Muntanyenc tanca així una temporada molt especial amb un 80è aniversari que ha unit la tradició del club amb l'activitat esportiva de primer nivell amb atletes prometedors.


Fernando Cortizo

Sempre són dies importants, però quan fas coses així una mica especials, a més a més fem aquesta trobada de totes les famílies i atletes de la secció en un mateix dia amb aquest reconeixement de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.