Més de 460 gimnastes gaudeixen a la 1a edició del torneig de rítmica del Muntanyenc

Almudena Cid ha estat la madrina de la competició i també ha ofert una masterclass per a 115 gimnastes


  • Comparteix:

460 gimnastes han participat en la 1a edició del torneig de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat amb clubs vinguts de tot Catalunya en categoria individual, conjunts i màster aquest diumenge al Pav 3 de la Rambla del Celler. La madrina del torneig ha estat l'exgimnasta Almudena Cid que va participar en quatre Jocs OIímpics i també ha ofert una màsterclass a 115 nenes per a la millora tècnica en els diferents aparells. La secció de rítmica del Muntanyenc aglutina gairebé 200 gimnastes després de més d'una vintena d'anys treballant en aquesta modalitat esportiva a la nostra ciutat.

El Pav 3 s'ha dividit en tres tatamis on s'actuava en el central i els laterals servien per fer un bon escalfament. Actuacions en grup, individuals i també de màsters han donat color a una matinal intensa de rítmica. Com a qualsevol torneig hi ha hagut reconeixement a totes les participants amb l'entrega de medalles.

Unes coreografies que han demostrat talent de totes les gimnastes sobre el parquet. A la tarda s'ha tornat a veure a la gran figura mundial Almudena Cid fent de professora en una brillant màsterclass. Correccions per millorar i consells perquè aquestes joves segueixin la seva progressió. Cid ha explicat que "estem en un moment on l'esport és fonamental en el jovent perquè adquireixi uns valors necessaris que només apareixen en l'esport".

El president del Muntanyenc, Joan Bel, ha ressaltat que "és un esplèndid primer trofeu. Veure així el pavelló, amb les nenes amb aquesta il·lusió i goig, em fa feliç"

El tinent d'alcaldia, Bernat Picornell, ha destacat "que estem molt contents que es practiqui tant esport a Sant Cugat. Divendres vam fer la cloenda dels jocs escolars, amb més de 3.000 participants. A la rítmica hi participen 450 infants. Estem contentíssims que el Muntanyenc aporti tant esport a la ciutat".






Almudena Cid

Estem en un moment on l'esport és fonamental en el jovent perquè adquireixi un valors necessaris que només s'adquireixen en l'esport. Veure com creix la gimnàstica rítmica a nivell nacional i mundial és una bona senyal i em dona tranquil·litat per al futur dels joves.

Joan Bel

És un esplèndid primer trofeu. Veure així el pavelló, amb les nenes amb aquesta il·lusió i goig, em fa feliç. Ha estat tot un èxit de participació.

Bernat Picornell

Estem molt contents que es practiqui tant esport a Sant Cugat. Divendres vam fer la cloenda dels jocs escolars, amb més de 3.000 participants. A la rítmica hi participen 450 infants. Estem contentíssims que el Muntanyenc aporti tant esport a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.