La febre pels escacs arrela en la canalla de Sant Cugat

El 1r Torneig d'Escacs Escolar Dos Torres ha aplegat 240 infants al pavelló de l'escola Joan Maragall


  • Comparteix:

El pavelló de l'escola Joan Maragall ha estat aquest diumenge el centre neuràlgic de la pràctica dels escacs a Sant Cugat. 240 infants, en 53 equips de 17 centres escolars, han participat al 1r Torneig Escolar organitzat pel Club Dos Torres. 'Un èxit absolut', ha dit el president de l'entitat, Ramon Puigneró, que defensa que aquesta pràctica aporta valors als infants: 'L'esforç, la concentració, respectar al rival, pensar... Avui en dia que tot és molt ràpid, que els infants juguin a escacs els va molt bé'.

La trobada ha tingut un caràcter de celebració, amb sis rondes de partides entre els infants, sota la supervisió dels membres del club i sota la mirada atenta i admirada de les famílies, que seguien les partides des de la grada.

L'afluència de la convocatòria engresca el Club Dos Torres a pensar ja en una nova edició de cara a finals del curs vinent.


Ramon Puigneró

Els escacs aporten valors molt bons: l'esforç, la concentració, el respecte al rival, el pensar... Avui que tot és molt ràpid, va molt bé als infants jugar als escacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.