Els millors pilots d'helicòpters de radiocontrol volen al Furtivos 2024 de Sant Cugat

El Club Aeromodelisme Sant Cugat ha acollit una cita amb campions mundials aquest cap de setmana

Altres

Publicat el 19/maig per Alex Suárez

Campions mundials, aficionats i amants dels helicòpters de radiocontrol 3D s'han reunit aquest cap de setmana al Club Aeromodelisme Sant Cugat per celebrar amb acrobàcies, accidents i molta festa la nova edició del Furtivos 2024 al camp de vol de Can Graells. Gairebé un centenar d'apassionats dels vols acrobàtics s'han trobat per enlairar els seus aparells i deixar bocabadats als assistents de totes les edats. Els pilots han vingut de països com Alemanya, Suïssa o Mèxic perquè es tracta d'una festa del cel de primer nivell mundial.

La reunió ha deixat moments inoblidables, com un nen de cinc anys pilotant un avió o alguns xocs espectaculars que poden tenir un preu d'uns 1.000 euros en reparacions. Ara bé, els diners no són un problema per aquests enamorats dels vols acrobàtics, que tenen a Sant Cugat un dels principals referents internacionals en aquesta disciplina.

El president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Xavier Torradas, ha celebrat l'assistència i el nivell d'aquesta 'Fórmula 1 de l'aire' i ha assegurat que ha estat "un any espectacular".




DECLARACIONS

Xavier Torradas

Aquest any ha estat espectacular, han vingut més de 80 pilots de França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Espanya i altres anys ve gent de Canadà i d'altres països. Aquest any tenim una quantitat de pilots de tota Europa impressionant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Xavier Torradas

Venen pilots de tot el món a participar en aquesta exhibició, pilots de primera línia com si fos la Fórmula 1 de les competicions de cotxes. Estem molt contents perquè la gent sempre queda molt contenta, molt satisfeta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio