Arriba la 1a edició del torneig escolar per equips d'escacs de Sant Cugat el 26 de maig

El Club d'Escacs Dos Torres de Sant Cugat organitza aquesta competició


  • Comparteix:

El club Dos Torres Sant Cugat organitza un torneig escolar a la nostra ciutat  / Foto: Dos Torres

El club Dos Torres Sant Cugat organitza un torneig escolar a la nostra ciutat / Foto: Dos Torres

El Club d'Escacs Dos Torres de Sant Cugat organitza, amb la col·laboració de l'OMET, la 1a edició del Torneig Escolar per equips el diumenge 26 de maig a l'escola Joan Maragall. La competició es disputa amb el format de sistema suís amb una lligueta de sis rondes i guanyarà qui sumi més punts. L'entrega de trofeus i un dinar en acabar el torneig completen el cartell de la competició. La regidora d'Esports, Núria Escamilla, i el president del club santcugatenc. Ramon Puigneró, han presentat aquest divendres el torneig.

Les escoles,protagonistes


Les escoles de Sant Cugat inscriuran els seus equips, amb un mínim de 4 jugadors, i repartits en dues categories, la categoria Rei ( de 1er a 3r de primària ) i la categoria Reina ( de 4rt a 6è de primària ).

Inscriu-te AQUÍ

El club es prepara per al Català



El club santcugatenc prepara el Campionat de Catalunya individual el dissabte 23 de març a Cambrils. Una vintena de jugadors del club participaran en aquesta competició on Teo Molinero, guanyador de les fases prèvies del Vallès Occidental de sub8, i Nicolás García ( segon en el rànquing nacional sub10), parteixen com a favorits per a pujar al podi.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.