El nou pavelló esportiu de Sant Cugat es construirà finalment a la Guinardera

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha confirmat que abans d'any es presentarà el projecte


  • Comparteix:

Imatge renderitzada del projecte que ubicava el pavelló a Can Magí / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge renderitzada del projecte que ubicava el pavelló a Can Magí / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El nou pavelló esportiu de Sant Cugat, que estava previst que s'ubiqués a l'avinguda de Roquetes, es construirà finalment a la Guinardera, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. Preguntat al respecte, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha admès que s'està treballant un canvi de lloc, però sense donar més detalls. El que sí que ha dit és que la nova ubicació 'permetria un millor planejament dels terrenys i de l'equipament' i ha avançat que el canvi es detallarà a tots els clubs abans que acabi l'any. En tot cas, l'alcalde ha assenyalat que el nou equipament és 'una de les prioritats' del govern municipal.

Durant el mandat passat, l'Ajuntament va encarregar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la redacció del projecte. La llavors alcaldessa, Mireia Ingla, explicava que seria un espai d'unes característiques similars a les del PAV 3 de la Rambla del Celler. En la presentació de l'avantprojecte, es va detallar que l'equipament podria acollir una pista longitudinal per als esports de sala i tres pistes transversals per a la pràctica de bàsquet, voleibol, minihandbol i minifutbol sala.

Estava previst que el nou pavelló s'ubiqués a l'avinguda de Roquetes, entre la plaça de l'Oli i la rotonda de Can Solà. Amb la reubicació de l'espai, pren força la idea que la Guinardera esdevingui una nova centralitat de la pràctica esportiva competitiva a la ciutat.


Josep Maria Vallès

Estem treballant amb una possible nova ubicació on el planejament permetria un millor encaix del pavelló i que tindria més sentit en l'entorn esportiu de Sant Cugat. Hi estem treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.