El santcugatenc Roger Adrià, nou fitxatge del BORA-Hansgrohe alemany

El ciclista de 25 anys farà el salt a la categoria UCI World Tour, màxim nivell de ciclisme internacional


  • Comparteix:

Roger Adrià amb el seu anterior equip ciclista / Foto: Kern Pharma

Roger Adrià amb el seu anterior equip ciclista / Foto: Kern Pharma

El ciclista Roger Adrià ha fitxat per l'equip alemany BORA-Hansgrohe, de l'UCI World Tour, màxim nivell del ciclisme mundial. El santcugatenc, de 25 anys, salta de categoria després d'estar quatre temporades amb l'equip espanyol, d'UCI Pro Tour, Kern Pharma. L'especialista en etapes d'escalada fa un salt en la seva carrera professional a un equip que competeix en les millors proves del món. Tot i que, des del juny ja era oficial que Roger Adrià abandonaria el Kern Pharma, no ha estat fins aquest divendres quan el BORA-Hansgrohe ha fet oficial el fitxatge del santcugatenc a través de les xarxes socials. El de Sant Cugat no s'incorporarà a la disciplina de l'equip alemany fins a l'inici de la pròxima temporada, ja en el 2024.

En un comunicat oficial de BORA-Hansgrohe, el santcugatenc Roger Adrià ha explicat que està "molt feliç de formar part de l'equip" i que la formació d'alemanya és "el més perfecte per a mi per poder continuar donant passes endavant". Per la seva banda, el director esportiu de l'entitat, Rolf Aldag, ha afirmat que Roger Adrià és "un escalador amb rauxa" i tot un "diamant en brut".



El santcugatenc va formar part del combinat espanyol en el darrer Mundial de ciclisme en ruta que es va disputar a Glasgow (Escòcia). Tot i això, Adrià no va finalitzar la prova de 271 quilòmetres que es va endur el neerlandès Mathieu van der Poel. El fins ara ciclista del Kern Pharma ha aconseguit bons resultats en la seva trajectòria, entre ells una dotzena posició a La Flecha Valona o una cinquena posició al Campionat d'Espanya en el 2022.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.