Sant Cugat acollirà el primer Trofeu Nacional Esther Escolar de gimnàstica rítmica

La competició esportiva reuneix equips referents a Catalunya i també tres conjunts de fora


  • Comparteix:

Actuació de les esportistes del club santcugatenc / Foto: TTFotos

Actuació de les esportistes del club santcugatenc / Foto: TTFotos

Sant Cugat acollirà la primera edició del Trofeu Nacional Esther Escolar de gimnàstica rítmica el cap de setmana del 23 i 24 de setembre al Pav 3 de la Rambla del Celler. El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza la competició que porta el nom de l'exgimnasta professional i actual entrenadora de l'entitat, Esther Escolar. Prop de mig miler d'esportistes federades i escolars de l'entitat, amb 34 equips inscrits -tres d'ells de fora de Catalunya-, exhibiran diverses coreografies i dinàmiques durant les dues jornades de competició.

El campionat serà el primer plat fort del curs 2023-2024 que arrancarà al setembre. Una temporada que, enguany, també serà d'allò més especial pel club de gimnàstica santcugatenc, que celebrarà el seu 10è aniversari amb tot un seguit d'esdeveniments repartits durant el període escolar.

La jornada quedarà repartida en dos dies. El dissabte 23 de setembre, de 9 a 21 hores, tindrà lloc la competició de conjunts absolut i base, amb la participació dels tres clubs de fora de Catalunya i de diversos clubs catalans. El diumenge 24, al matí, es competirà en individuals Copa base, i a la tarda, en conjunts Copa Catalana. A banda de les medalles per a les millors gimnastes en les modalitats d'individuals i conjunts, l'organització també ha preparat diferents premis especials.

Tot i que ja hi ha força equips inscrits a través del seu portal web, encara accepten peticions d'altres clubs interessats en participar.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.