L'Equip Sant Cugat es prepara per viure la seva tercera Panda Raid al Marroc

L'equip format per Ubald de Azpiazu i Joan Molinera començarà el seu viatge aquest mateix dijous.


  • Comparteix:

Cotxes de l'equip Sant Cugat que participarà a la Panda Raid davant de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Cotxes de l'equip Sant Cugat que participarà a la Panda Raid davant de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Ubald de Azpiazu i Joan Molinera escalfen motors cap a la seva tercera edició com a Equip Sant Cugat a la Panda Raid. Aquesta cursa solidària que es fa pel Marroc, i que també ajuda a portar material per a les escoles de la zona, durarà set dies i recorrerà el país africà des de Nador fins a Marràqueix. El viatge de Molinera i De Azpiazu començarà dijous, on ja agafaran el seu Seat Panda fins a Almeria, i des d'allà un ferri els portarà fins a Nador, on arribaran dissabte, el mateix dia que comença la cursa. Aquest any s'hi han apuntat 197 conductors de tot el món.

Als dos aventurers els ha sorprès la gran quantitat de conductors estrangers que venen, fins i tot des dels Estats Units. Tot i això, els santcugatencs esperen fer una bona actuació i, si pot ser, optar a algun podi.

En les seves últimes participacions, De Azpiazu ha aconseguit pujar al podi amb un segon i un tercer lloc. Molinera, per la seva banda, torna a participar a la Panda Raid després que en la passada edició finalment no pogués córrer per una avaria.

Durant tot aquest dimarts, l'Equip Sant Cugat presenta els cotxes amb els quals participaran a la Panda Raid a la Rambla del Celler, davant de l'ajuntament.




Ubald de Azpiazu

Esperem assolir un bon resultat. Com deia el meu company (Joan Molinera), si fem el top-10 per nosaltres ja és un èxit. Ara bé, un cop estàs allà, si estàs el setè vols arribar al tercer, i si no el segon o el primer. A més, portem un tercer i un segon lloc a l'equip Sant Cugat, així que intentarem pujar al podi, i si podem els dos millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.