La Copa de la Reina de volei, plat fort del programa 'Esport en Marxa'

El programa ha repassat la jornada del cap de setmana amb diferents protagonistes

Tertúlia de la Copa de la Reina al programa 'Esport en Marxa' / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat el 13/feb/23 per Joan Garcia

El programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat ha repassat aquest dilluns la jornada del cap setmana i l'actualitat esportiva santcugatenca. La Copa de la Reina de volei, que arriba aquest divendres sota l'organització del DSV- Club Voileibol Sant Cugat, ha centrat bona part de l'espai. Els expresidents Carles Castro, Francesc Tortosa, Miquel Martínez, Lluís Moreno i l'expresidenta Maria Manen juntament amb el president actual, Salva Vendrell, han repassat el canvi de model del club i la participació de les santcugatenques a la competició del ko. 'Esport en Marxa' s'emet cada dilluns en directe de 9.30 h a 10 h i es reemet a les 15 h i les 18 h.

Escolta-ho

Escolta el programa AQUÍ

L'estudi Ramon Barnils ha viscut un emotiu retrobament amb el fundador i expresident del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Carles Castro, i els expresidents Francesc Tortosa, Miquel Martínez, Lluís Moreno i l'expresidenta Maria Manen juntament amb l'actual president, Salva Vendrell. Castro ha recordat els inicis dur de l'entitat sota el nom de Volei Sarrià. Tortosa ha parlat dels seus anys com a màxim mandatari com de transició entre un model de fitxar jugadores estrangeres sense viabilitat econòmica i apostar pel planter.

Miquel Martínez és qui va apostar pel canvi de model i tothom ha coincidit que va ser l'ideòleg del que avui en dia és el club, referent català i estatal de planter i amb un primer equip nodrit de la base. Lluís Moreno ha volgut agrair la tasca de tots els pares i mares que han integrat les diferents juntes directives. Finalment, Maria Manen ha destacat de la seva etapa la pandèmia que va ser un cop dur per a totes les entitats.

L'actual president, Salva Vendrell, ha augurat un bon futur del club i que seguirà el projecte iniciat fa molts anys amb el planter com a motor de l'entitat.