Eduardo Khachibabyan, el pilot de quatre anys que fa volar avions al cel de Sant Cugat

Khachibabyan, de pares armenis, s'ha convertit en el pilot de radiocontrol més jove de Catalunya


  • Comparteix:

Eduardo Khachibabyan és el pilot de radiocontrol més jove de Catalunya i amb només quatre anys ja fa volar el seu avió al Club Aeromodelisme de Sant Cugat a Can Graells. La família d'Eduardo és d'origen armeni i ja fa quatre anys que són al club santcugatenc. La passió per fer volar avions del petit esportista ve marcada pel seu pare i el seu avi. Cugat Mèdia s'ha endinsat en un dels vols fets pel jove pilot i també ha conegut l'escola de l'Aeromodelisme Sant Cugat, que s'ha anat consolidant amb el pas dels anys.

Fer volar un avió de radiocontrol no és una tasca fàcil i requereix molts coneixements, de moltes pràctiques i certa habilitat per iniciar el vol, mantenir-lo amb estabilitat i fer una correcta maniobra d'aterratge. Tots aquests ingredients per cuinar un bon vol ja els té l'Eduardo Khachibabyan, i només té quatre anys.

El Club Aeromodelisme Sant Cugat viu amb sorpresa la irrupció d'aquesta jove promesa que deixa bocabadats a tots els assistents que viuen amb emoció el vol. El seu pare li fa de guia, encara que ell viu amb tranquil·litat la seva passió amb les seves ulleres de sol que són part del seu attrezzo. El repte que té l'Eduardo és molt ambiciós, la seva família també ho té clar. La mare de l'Eduardo és l'Hayarpi i explica que vol que el seu fill arribi lluny en el món de l'aeromodelisme.

Tot i que l'Eduardo no podrà competir fins als 12 anys, la seva principal motivació és anar creixent amb les diferents acrobàcies.

L'escola de joves pilots del Club Aeromodelisme Sant Cugat està integrada actualment per sis pilots i a poc a poc es va consolidant en el panorama català. De moment, cada vol seu és un autèntic espectacle per la seva elegància pilotant i la tranquil·litat amb la qual mou l'aparell.


Hayarpi

Volem que l'Eduardo arribi lluny en el món de l'aeromodelisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.