Un trident santcugatenc que trenca barreres de l'esport: Bestué, Munné i Laborde

Les tres joves esportistes locals han tingut un estiu exitós i encaren un futur ple de reptes


  • Comparteix:

L'atleta Jaël Bestué, la futbolista Esther Laborde i la palista de tenis taula Mariona Munné han completat un estiu victoriós i ple de reptes superats. El trident santcugatenc presenta molts punts en comú: joves, trencant barreres en edat precoç i sorgides del planter esportiu dels clubs de Sant Cugat. Bestué ha fet història amb el relleu de 4x100 metres amb una cinquena plaça al Mundial, i a l'Europeu i batent el rècord estatal. Laborde ha guanyat el Mundial sub-20 i l'Europeu sub-19 amb la selecció espanyola de futbol, i està a les portes del primer equip del Barça. I Munné, amb només 16 anys, ha disputat l'Europeu absolut amb la selecció espanyola en individuals i dobles, convertint-se en rècord de precocitat en aquesta cita europea. Cugat Mèdia ha acompanyat aquestes tres esportistes en un dia d'entrenament a Sant Cugat.

Sant Cugat és una fàbrica d'èxits i aquesta producció mai s'atura, tampoc a l'estiu. Els bons resultats s'han centrat en tres joves esportistes que continuen trencant barreres de precocitat, tot i la seva curta edat. El nom de Sant Cugat s'ha passejat per Munic, Costa Rica, Estats Units i República Txeca gràcies als èxits d'aquestes joves esportistes.

L'escola Joan Maragall i el Club Muntanyenc Sant Cugat han vist néixer i créixer Jaël Bestué; la UESC continua formant la Mariona Munné; i l'Esther Laborde va fer els primers passos futbolístics al Mira-sol Baco i després passar al SantCu. La ciutat amb l'esport escolar i federat continua sent el trampolí perfecte per arribar a l'elit mundial.

L'atleta Jaël Bestué es mostra molt satisfeta amb els resultats assolits i vol seguir treballant de valent per arribar als Jocs Olímpics de París 2024. El mateix repte s'ha marcat la palista Mariona Munné, que també li agradaria arribar a la cita parisenca, però és conscient que és un camí ple d'obstacles. Finalment, Esther Laborde somia a fer el salt al primer equip del Barça, objectiu que persegueix des de ben petita.

Tres esportistes amb un gran talent, nascut i forjat a Sant Cugat.






Esther Laborde

És un estiu somiat. Estic molt contenta per tots els resultats aconseguits.

Mariona Munné

Amb molt d'esforç i motivació s'aconsegueixen els resultats.

Jaël Bestué

Aquests resultats s'aconsegueixen amb molt treball i esforç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.