'Jugatela', jornada benèfica Kiku Costa a favor de l'ELA al Natació Sant Cugat

la jornada solidària el 18 de setembre recaptarà diners per a la investigació de la malaltia


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Kiku Costa i Manu Navas del Natcaió Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, Kiku Costa i Manu Navas del Natcaió Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

'Jugatela' és la jornada esportiva benèfica Kiku Costa que organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat el 18 de setembre per a la lluita contra l'ELA. L'exgerent de l'entitat Kiku Costa està afectat per aquesta malaltia i l'entitat santcugatenca ha decidit recaptar diners a través dels socis que participaran a les diferents activitats i on la recaptació anirà destinada a la investigació de la malaltia a l'Hospital Vall d'Hebron. Activitats esportives, una xerrada de conscienciació sobre l'ELA i una botifarrada popular són algunes de les activitats previstes que s'allargaran durant tot el dia.

Els socis del Club Tennis Natació Sant Cugat volen posar el seu granet de sorra contra aquesta malaltia i amb un donatiu de 10 euros podran gaudir d'un torneig de tennis, pàdel o de diferents masterclass. També podran assistir a les 11.30 h a una xerrada sobre la conscienciació de l'ELA, a càrrec del doctor Juntas, cap de la Unitat Neuromuscular de la Vall d'Hebron i Kiku Costa, exgerent de l'entitat i moderat per Àlex Corretja, extennista i comentarista.

Un partit d'exhibició de tennis a les 12.30 h i una botifarrada popular a les 14 h seran els actes del matí. El gran sorteig benèfic per recaptar fons a les 16.30 h posarà el punt final a la jornada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.