La Festa del Cel omple el camp de vol de Can Graells d'acrobàcies i exhibicions aèries

El Club Aeromodelisme Sant Cugat ha organitzat aquest acte que commemora els 40 anys de l'entitat


  • Comparteix:

Prop d'una quarantena de pilots de radiocontrol del Club Aeromodelisme Sant Cugat han participat aquest diumenge a la Festa del Cel, que commemora els 40 anys de l'entitat a la ciutat, al camp de vol de Can Graells. Avions, helicòpters i drons ha convertit el cel santcugatenc en una exhibició d'acrobàcies amb aparells de radiocontrol. L'entitat també ha obert un espai on s'ha fet el bateig de vol on els infants han pogut fer volar un dron amb l'ajuda d'un instructor del club. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d'Esports, Francesc Carol, han presidit la celebració de l'acte.

Després d'alguns anys d'absència per la pandèmia, la Festa del Cel ha tornat a disputar-se, tot i que s'ha fet fora dels actes de Festa Major quan sempre s'havia organitzat per aquestes dates. L'objectiu del club és recuperar-la per la festa grossa de la ciutat. Els pilots de radiocontrol santcugatencs, tant els més experimentats com els més joves, han exhibit tècniques i talent amb destacades acrobàcies davant un públic que ha mirat atent els diferents aparells.

La posada en marxa de l'avió o helicòpter s'ha convertit en el punt inicial, a partir d'aquí a enlairar-se i a gaudir del vol. Acrobàcies diverses i molt difícils que han demostrat moltes hores de pilotatge. Finalment, l'aterratge era el punt final de l'actuació. El president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Xavier Torradas, ha ressaltat la il·lusió de tornar a organitzar la Festa del Cel i celebrar els 40 anys de l'entitat.




Xavier Torradas

Estem molt contents d'organitzar aquesta Festa del Cel i també els 40 anys d'existència del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.