El camp de vol de Can Graells s'engalana d'acrobàcies amb el festival Furtivos 2022

El Club Aeromodelisme Sant Cugat ha gaudit d'un espectacle aeri d'helicòpters de radiocontrol 3D


  • Comparteix:

Prop d'una quarantena de pilots d'helicòpters de radiocontrol 3D, alguns dels millors del món, han exhibit acrobàcies i girs brillants al camp de vol de Can Graells aquest dissabte amb el festival Furtivos. El Club Aeromodelisme Sant Cugat ha acollit aquest espectacle aeri que ha fet gaudir a tots els assistents. El festival ha tornat després de dos anys d'absència per la pandèmia i és un dels actes destacats del 40è aniversari de l'entitat santcugatenca juntament amb la Festa del Cel que s'organitzarà per Festa Major.

El Club Aeromodelisme ha tornat a ser l'escenari d'un dels espectacles més destacats en el món del radiocontrol 3D. Pilots vinguts de tot el món han demostrat el domini d'aquests helicòpters tant des de l'enlairament fins a tornar a aterrar a la pista de Can Graells.

El president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Xavier Torradas, ressalta el gran nivell que existent de tots els pilots. L'acte s'ha tancat amb un vol nocturn d'un Furtivos que és un referent en el món del radiocontrol.






Xavi Torradas

És un espectacle molt important dins del món de l'aeromodelisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.