Oriol Sanz arrenca la seva aventura per coronar els 100 cims catalans

El santcugatenc ha realitzat els primers quilòmetres fent la Tossal dels Tres Reis i el Mont Caro


  • Comparteix:

El santcugatenc Oriol Sanz ja ha superat les dues primeres etapes de la seva aventura / Foto: Cedida

El santcugatenc Oriol Sanz ja ha superat les dues primeres etapes de la seva aventura / Foto: Cedida

El santcugatenc Oriol Sanz ja ha recorregut els primers quilòmetres del seu projecte Essència, que té per objectiu coronar 100 cims essencials catalans en 84 dies, desplaçant-se per tres països diferents en autocaravana. Sanz, que compta amb el suport de Cugat Mèdia, ja ha superat les dues primeres etapes de la seva aventura després de fer els cims de la Tossal dels Tres Reis i el Mont Caro, tots dos situats al Parc Natural dels Ports de Tarragona.

Per tal d'aconseguir finançar el seu repte, Sanz ha optat per l'opció del micromecenatge. El santcugatenc vol aconseguir 8.000 dels 20.000 euros que necessita a través d'una campanya de recollida de fons monetari que es va iniciar l'1 de juliol i que finalitzarà el 15 d'agost. Per ara, ja ha pogut recollir prop de 2.400 euros que han facilitat l'arrancada de la seva experiència, on recorrerà més de 900 quilòmetres durant les 12 setmanes de duració planificades.

Durant la seva aventura, Sanz comptarà amb la presència d'amics i familiars amb els quals vol compartir vivències i moments. De la mateixa manera, el santcugatenc seguirà teletreballant i mantenint les seves rutines habituals per tal de fer "el viatge més autèntic i proper".

Tot i que al llarg d'aquestes dues primeres jornades ja ha patit algun contratemps de caràcter logístic, Sanz ha reconegut "trobar-se molt còmode sobre el terreny" i ha assegurat que "seguirà treballant de valent per tal d'aconseguir els objectius establerts".

De la mateixa manera, el santcugatenc ha recordat la importància del repte, que també servirà per recaptar fons per a La Marató de TV3. "Per cada pic ascendit donarem 10 euros, i el repte és arribar als 1.000 euros", ha assenyalat.

Durant els pròxims dies, Sanz arribarà a Horta de Sant Joan, on estarà un parell de dies per tal de completar més cims.






Oriol Sanz

Estic molt feliç de poder començar. Només arribar fins aquí ja té un gran mèrit, que és molt difícil que els projectes es facin realitat. Ara s'ha complert i estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.