Carol recorda que l'ús gratuït d'instal·lacions municipals per fer els campus d'estiu s'aplica des del juny de 2020

L'Ajuntament no es fa càrrec de l'impagament d'una factura de desembre de 2019 de la Coordinadora d'Entitats Esportives


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Francesc Carol / Foto: Cugat Mèdia

El regidor d'Esports, Francesc Carol / Foto: Cugat Mèdia

L'exempció de pagament per a l'ús d'equipaments municipals per part d'entitats esportives per fer-hi campus en períodes vacacionals s'aplica des de l'estiu de 2020, després que ho acordés el ple municipal. Per això, l'Ajuntament no es fa càrrec de l'impagament d'una factura per part de la Coordinadora d'Entitats Esportives pel lloguer del gimnàs de l'escola Joan Maragall per al campus de Nadal de 2019. Tot plegat ho ha explicat a Cugat Mèdia el regidor d'Esports, Francesc Carol, que també ha recordat que l'embargament del compte de la Coordinadora l'ha fet la Diputació, administració encarregada de la recaptació.

Carol lamenta que des del consistori no s'hi pot fer "massa cosa més", però allarga la mà a la Coordinadora per buscar solucions en cas que s'hagi produït "algun problema de comunicació".


Francesc Carol

Aquesta factura de 2019 corresponia als preus de 2019. Al juny de 2020 vam aprovar una modificació dels preus, però estem parlant d'activitats fetes a partir del juliol de 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.