Aristoy: 'No volem tancar cap instal·lació per la Covid-19, estem seguint els protocols'

La regidora d'Esports ressalta la bona coordinació entre clubs i Ajuntament per complir les mesures de seguretat


Temes relacionats

Com conviu l'esport santcugatenc amb la Covid-19? ( 8/set/20)


  • Comparteix:

Gemma Aristoy a l'estudi Ramon Barnils de Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

Gemma Aristoy a l'estudi Ramon Barnils de Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha explicat, al programa 'Esport en Marxa', que la prioritat és seguir amb la pràctica esportiva a les instal·lacions municipals. Aristoy espera que no s'arribi al tancament de cap equipament, però si la situació ho requereix caldria fer-ho. La bona coordinació entre els clubs i l'àrea d'Esports és 'constant', segons Aristoy.

Gemma Aristoy ha explicat que l'àrea d'Esports segueix els protocols que marca la Diputació de Barcelona i la Secretaria General de l'Esport des del primer dia de la pandèmia.

L'Ajuntament ha marcat els clubs diferents mesures com la prohibició d'utilitzar vestidors, únicament per aquells equips que venen de fora de Catalunya, aforament limitat a les instal·lacions i responsable de Covid-19 de cada entitat.

L'objectiu és seguir aquestes directius a cada equipament i contacte constant dels clubs amb l'àrea d'Esports. Gemma Aristoy ha indicat que l'aposta per mantenir les instal·lacions obertes és ferma i hi ha confiança en què la pràctica esportiva segueixi a Sant Cugat.

Aristoy també ha recordat que amb l'obertura de les instal·lacions per als campus d'estiu de juliol i agost, l'Ajuntament va invertir 310.000 euros per donar cabuda a tots els clubs i entitats que van organitzar activitats en aquest període vacacional.




Gemma Aristoy





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.