L'Ajuntament vincula la continuïtat del projecte E4S a una enquesta de satisfacció als clubs

La continuïtat del projecte E4S, pendent de la resposta dels clubs


  • Comparteix:

Membres de SantCugatCreix en un acte conjunt amb Gerard Fiugueras / Font: SantCugatCreix

Membres de SantCugatCreix en un acte conjunt amb Gerard Fiugueras / Font: SantCugatCreix

L'Ajuntament ha enviat una enquesta als clubs perquè valorin el projecte E4S, Cartà Ètica de l'esport santcugatenc, i depenent de les respostes es valorarà si continua participant en el programa o cerquen altres vies segons explica el document. El president de SantCugatCreix, Mauri Benito, diu que l'enquesta és 'molt fluixeta' a nivell de contingut i no pot servir per avaluar un projecte de caire europeu. L'Ajuntament ha deixat d'aportar els 20.000 euros per aquest projecte que atorgava a través d'un contracte entre les dues parts.

Els clubs disposen fins al 15 de novembre per omplir l'enquesta i valorar la freqüència amb la qual han participat, valoració de l'1 al 10 del grau de satisfacció, la continuïtat o no i altres comentaris. Amb aquests quatre punts es vol avaluar la continuïtat del projecte E4S a la ciutat.

El projecte, aturat
La reunió mantinguda a principis d'octubre entre SantCugatCreix i l'Ajuntament va servir perquè el nou govern iniciés una fase d'estudi tècnic del sistema E4S per entendre el possible impacte del programa en l'esport de la ciutat.

Benito, molest amb l'enquesta
Mauri Benito creu que aquesta enquesta no pot resumir la feina feta per aquesta plataforma. Tot i així ressalta que hi ha clubs que volen continuar amb aquest projecte.





Mauri Benito

Amb tres punts i un comentari no es pot valorar un projecte europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.