L'esport escolar mostra bona salut amb una jornada farcida d'activitats per acomiadar la temporada

El bàsquet i el volei escolar posen el punt final al curs amb una festa de cloenda mentre que l'handbol escolar diu adéu als alumnes de 6è de primària


  • Comparteix:

L'esport escolar a Sant Cugat llueix amb un dissabte farcit d'activitats a càrrec de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) dividit en tres escenaris diferents: el Pavelló de Valldoreix, l'escola Catalunya i el pav 3 de la Rambla del Celler. El volei i el bàsquet escolars han acomiadat la temporada amb una jornada de cloenda perquè els alumnes mostrin als pares l'evolució del curs esportiu. D'altra banda, l'handbol escolar ha dit adéu als alumnes de 6è de primària, que finalitzen l'etapa escolar, amb un torneig d'exhibició organitzat en col·laboració amb el Club Handbol Sant Cugat.

La jornada de volei s'ha basat en un torneig de valors al Pavelló de Valldoreix. S'han dividit els equips, integrats per alumnes dels diferents centres escolars, en quatre lligues representades per un valor esportiu. La normativa del torneig ha seguit el reglament de minivolei habitual sota l'atenta mirada de les famílies.

L'All Star Born Handbol 2007, dedicat exclusivament als nens i nenes de 6è de la mà de la OMET i l'Handbol Sant Cugat, ha omplert l'escola Collserola de joves esportistes que enguany tanquen una etapa escolar. La jornada ha consistit en un torneig d'exhibició on els infants han jugat una sèrie de partits en format competició: lligueta de grups i fases finals.

El bàsquet escolar han tancat la temporada amb la 18a Diada de Bàsquet. Una jornada de cloenda amb activitats diverses com una competició mixta de 3x3 de diferents categories així com una classe magistral de bàsquet per a tots els benjamins i alevins.

Tot plegat una jornada per posar en valor l'esport escolar, que un curs més, abaixa la persiana a les portes de l'estiu per retornar amb l'energia renovada la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.