El Club Esportiu Valldoreix, referent del pàdel català amb el Super Gran Slam Salerm Cosmètics


  • Comparteix:

Presentació del torneig de pàdel Super Gran Slam Salerm Cosmètics / Font: Cugat.cat

Presentació del torneig de pàdel Super Gran Slam Salerm Cosmètics / Font: Cugat.cat

La 9a edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics, màxima categoria del pàdel català, es disputarà entre el 19 i el 26 de maig al Club Esportiu Valldoreix. La competició reunirà els millors palistes catalans, tant femení com masculí, amb una dotació de 4.500 euros. Les inscripcions estan obertes a Fcpadel.cat.

Les inscripcions del torneig es tanquen divendres de la setmana que ve i s'espera la participació d'unes 150 parelles convertint-se en un dels campionats amb més jugadors i jugadores. La presentació s'ha fet aquest dimarts amb la presència del vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, la gerent de Salerm Cosmètics, Raquel Martínez, i el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell. Pradell ha ressaltat l'alt nivell dels participants i el canvi de data, de juliol a maig. El màxim mandatari de l'entitat també ha assenyalat l'alta participació, una de les més nombroses a Catalunya. Les finals es disputaran el diumenge 26 de maig a partir de les deu del matí.




Joan Carles Pradell

Hem canviat la data del juliol al maig. Som un dels campionats amb més participants de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.