La 2a Diada del Joc i l'Esport de Volpelleres reivindica l'obertura dels patis escolars durant els caps de setmana

Altres

Publicat el 28/abr/19 per Pedro Miserachs

L'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres ha organitzat la 2a Diada del Joc i l'Esport en una jornada festiva, esportiva i també reivindicativa, demanant així l'obertura dels patis escolars de la ciutat fora de l'horari lectiu. Al llarg del matí de diumenge unes 500 persones han passat pel pati de l'Institut Leonardo da Vinci que han pogut practicar diversos esports gràcies a la col·laboració de diferentes entitats esportives de la ciutat.

L'anterior edició de la Diada del Joc i l'Esport de Volpelleres va servir per demanar l'espai del Parc de la Guineu per al barri, i enguany l'Associació de Veïns de Volpelleres han volgut reivindicar, segons el seu president, Alberto Valcarce, l'obertura dels patis escolars durant els periodes no lectius, com per exemple els caps de setmana i poder ser un espai per practicar esport a l'aire lliure en familia.

Entitats del món de l'esport de la ciutat s'han volgut sumar a aquesta diada reivindicativa, però també festiva i esportiva. Entre elles el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, la UESC, el Gimnàstica Sant Cugat i Paidos.








DECLARACIONS

Alberto Valcarce

Una jornada reivindicativa on demanem que s'obrin els patis escolars durant els caps de setmana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio