Les inscripcions de la 10a Cursa DiR- Mossos d'Esquadra ja s'han obert per al 21 d'octubre

Imatge de la cursa DiR de la darrera edició / Font: DiR

Altres

Publicat el 3/set/18 per Joan Garcia

Les incripcions per participar a la 10a Cursa DiR- Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que es disputa el diumenge 21 d'octubre, ja s'han obert i s'han de formalitzar a Dir.cat/cursa-santsant cugat. La cursa manté el caire solidari i una part del cost de les inscripcions es destinen a la Fundació Vicente Ferrer. Els participants poden triar entre la cursa de cinc o 10 quilòmetres. L'organització també potencia la 5a edició de la Cursa DiR Kids per a nens i nenes de fins a 13 anys. La cursa infantil es disputa el 20 d'octubre a l'exterior del club DiR de Sant Cugat.

La cursa va superar el rècord històric d'inscrits amb 2.000 atletes. El guanyador de la competició del 10 quilòmetres va ser l'atleta olímpic Nacho Cáceres. Elisa Melilli es va imposar en categoria femenina. La sortida serà des del carrer Cèsar Martinell i l'arribada a la Rambla del Celler, davant la plaça de la Vila.

La cursa DiR Kids es divideix en sis categories, des de minis, nascuts entre 2012 i 2014 acompanyats pels pares, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.