Marta Marrero s'endú el premi a la Millor Projecció Exterior de la 21a Nit de l'Esport


  • Comparteix:

La jugadora de pàdel Marta Marrero ha estat la guanyadora del Premi a la Millor Projecció Exterior de la 21a Nit de l'Esport, celebrada aquest dijous al Teatre-Auditori. Marrero, que actualment és la número 5 del rànquing mundial, forma part de la directiva de l'Augusta Pàdel de Sant Cugat des de finals de l'any passat, el club on ha creat l'escola de pàdel que duu el seu nom. Aquest projecte va nèixer ja fa prop de tres anys.

Figura mundial de pàdel

Després d'una llarga carrera al circuit professional de tennis, Marrero va canviar la raqueta per la pala de pàdel i, des de llavors, ha arribat a la posició més alta del rànquing mundial. Les lesions han provocat que la seva trajectòria perdés pistonada, però segueix amb el cartell d'una de les millors especialistes del món en pàdel.

L'esportista s'ha mostrat emocionada per rebre el guardó.

Marta Marrero

El premi té un significat molt especial per mi. He viscut molts anys al CAR.


Estreta relació amb Sant Cugat

L'Augusta Pàdel va obrir les seves portes l'1 de juliol de 2015 i, des de llavors, Marrero es va fer càrrec de la seva escola. A més, en els últims mesos ha fet un pas endavant i ha passat a formar part també de la junta directiva, que es va presentar amb l'objectiu de fer del club una entitat més 'familiar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.