El Junior femení d'hoquei herba, Millor Equip Sènior als Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba s'ha convertit en el millor conjunt sènior dels Premis Esport en Marxa en una gala celebrada aquest dijous al Teatre-Auditori. L'equip de Joan Vidal va finalitzar subcampió de Copa i de Lliga la temporada passada després de perdre les dues finals davant del Club de Campo. L'equip santcugatenc també va aconseguir el bitllet per disputar competició europea, l'Eurohockey Club Trophy.

Una de les capitanes del conjunt, Cristina Riba, ha agraït el suport de la ciutat a l'esport base i femení.

Cristina Riba

Ens el mereixem per tot el treball que hem fet, per tot l'esforç. Gràcies al club i a Sant Cugat per apostar per l'esport i per l'esport femení.


Finalistes sense recompensa
El Club de Campo es va convertir en el botxí de les santcugatenques a les dues finals. La final de la Copa de la Reina es va perdre a Sant Cugat (1-2) davant l'equip madrileny. La Lliga també va caure del bàndol del Club de Campo (1-0) en una final disputada a Terrassa. L'equip de Joan Vidal es va quedar a les portes d'aixecar un títol estatal.

Tornen a Europa
Els dos subcampionats han permès que el Junior torni a la competició europea d'hoquei herba moltes dècades després de la seva darrera participació. Les santcugatenques disputaran l'EuroHockey Club Trophy entre el 18 i el 21 de maig a Dublín davant el Lille MHC francès, el Krylatskoye rus i el Monkstown irlandès, l'amfitrió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.