La proposta del bikepark de la UC Sant Cugat protagonitza la inauguració de la mostra dels 60 anys


  • Comparteix:

Robledo mostra

Robledo mostra

La proposta per construir un 'bikepark' a Volpelleres ha estat la protagonista de l'estrena oficial de l'exposició en motiu dels 60 anys de la Unió Ciclista Sant Cugat. El president de l'entitat, Rafa Robledo, ha mostrar els plànols i la maqueta d'aquest equipament a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i a membres del consistori. Conesa ha assegurat que hi ha converses amb el club per poder desenvolupar el projecte i que 'ara cal identificar bé els terrenys i fer-los compatibles amb el veinatge'.

Les fotografies, les equipacions de bona part de la història del club i les imatges d'algunes etapes d'aquests 60 anys d'història, material que forma aquesta exposició, han estat el context en el qual s'ha pogut tractar la proposta de la Unió Ciclista Sant Cugat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que s'està treballant conjuntament amb l'entitat per engegar aquesta iniciativa, i el primer pas és identificar i valorar la compatibilitat amb els terrenys on s'ha de construir.

Mercè Conesa

N'estem parlant fa temps. És un projecte que ens agradaria desenvolupar conjuntament amb la Unió Ciclista. Hem d'idenfiticar bé els terrenys i fer-los compatibles amb els usos del veinatge.


El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, de la seva banda, ha assegurat que el projecte s'entén cada vegada més com una iniciativa per a tota la ciutat, i no només per al club.

Rafa Robledo

És un projecte de ciutat, no de la Unió Ciclista. Hi participa, n'és l'instigador, però és un projecte de ciutat.


A l'acte també hi ha assitit el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.