El Club de Golf Sant Cugat estrenarā el 5č Desafiament Fundaciķ Seve Ballesteros

Un dels camps del Golf Sant Cugat / Font: Golfsantcugat.com

Altres

Publicat el 30/mar/17 per Dani Aguilā

El Club de Golf Sant Cugat acull dissabte de la setmana que ve la primera prova del 5č Desafiament Fundaciķ Seve Ballesteros, un circuit de 25 tornejos benčfics que es disputaran per parelles i els beneficis del qual serviran per finanįar projectes d'investigaciķ en la lluita contra el cāncer. La parella guanyadora, a més, aconseguirā un bitllet per al torneig amateur previ de l'Eurasia Cup 2018, un campionat biennal que enfronta els principals jugadors europeus i asiātics.

La instalˇlaciķ santcugatenca va ser la primera en quč Ballesteros va disputar un Campionat d'Espanya, el 1974, i anys més tard el golfista en va dissenyar el camp. Ara serā l'encarregada de donar el tret de sortida a un circuit que recorrerā bona part del territori estatal i que conclourā el 28 d'octubre al Real Golf de Pedreņa, a Cantābria.

Un dels dos membres de la parella que hi vulgui participar ha de ser major d'edat, amb un hāndicap de 24 en homes i 32 en dones.