Acord entre veïns i l'Ajuntament per tirar endavant el projecte del complex esportiu de Mira-sol


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

Una comissió de treball del consell de barri de Mira-sol i l'equip de govern han arribat a un acord per tirar endavant el projecte del complex esportiu del districte. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat a Cugat.cat que el futur centre esportiu tindrà una piscina coberta, un camp de futbol 7, un pavelló amb coberta tova i un edifici de serveis. El regidor d'Esports no ha marcat data d'inici d'obres de l'equipament ni el cost del projecte.



El complex esportiu de Mira-sol tindrà tres fases d'execució i la primera serà la construcció de la piscina i de l'edifici de serveis. Posteriorment, tot i que no se n'ha especificat l'ordre, es construirà el camp de futbol 7, que donarà servei a l'escola Catalunya i al Mira-sol Baco, i el pavelló de coberta tova, molt similar al de Can Llobet de la Floresta. El pavelló servirà per encabir esports com l'hoquei patins, el bàsquet, el futbol sala, l'handbol i el volei.

Rovira destaca que l'acord entre els veïns i l'Ajuntament permet concretar els equipaments que integraran el complex esportiu.

Eloi Rovira

Amb l'acord de totes les parts ja poden concretar i detallar el complex esportiu de Mira-sol.


Una zona enjardinada completarà l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.