Els Premis Esport en Marxa reconeixen el treball de l'esport santcugatenc

Miquel Martínez ha rebut el premi a tota una trajectòria

Altres

Publicat el 11/des/15 per Joan Garcia

La 19a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat, ha servit per reconèixer la feina feta per clubs i esportistes de la nostra ciutat l'última temporada amb els valors com a principals artífexs dels triomfs. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit la cerimònia, que ha comptat amb més de 200 assistents.


MIRA-HO A CUGAT TV

Els Premis Esport en Marxa han aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre els quals destaquen el de millor esportista per a l'atleta Didac Planas, subcampió d'Espanya absolut de perxa i cinquè a l'Europeu sub 21, el de millor projecció exterior per al futbolista santcugatenc del Nàpols, David López, o el de tota una trajectòria a l'expresident del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez,

El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ressalta la gran qualitat existent a l'esport santcugatenc.

Joan Miquel Fernández

S'ha de seguir potenciant l'esport i aquests premis reconeixent el treball dels esportistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldesssa, Mercè Conesa, destaca la feina esportiva i també de valors dels clubs de la ciutat.

Mercè Conesa

Els clubs potencien la transmissió de valors i això és molt important per a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la cerminònia s'ha sortejat entre els assistents una samarreta del FC Barcelona signada per l'exjugador Eric Abidal i cinc forfaits per anar esquiar a la Molina. La cita ha estat amenitzada per l'actuació del grup Veus de Gospel. El director del CAR, Carles Combarros, així com representants dels diferents grups municipals del consistori santcugatenc han assistit a l'acte. L'Ajuntament, el CAR i el setmanari 'Diari de Sant Cugat' han estat els col·laboradors de l'acte i Freixenet ha patrocinat aquesta 19a edició dels Premis Esport en Marxa.