La Coordinadora d'Entitats Esportives vol tenir més presència al Consell de l'Esport

Imatge de la darrera reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Altres

Publicat el 7/jul/15 per Joan Garcia

La Coordinadora d'Entitats Esportives vol tenir més presència al Consell de l'Esport i vol formar part del seu òrgan directiu. Aquest ha estat un dels temes destacats de la reunió d'aquest dimarts que ha tancat el curs esportiu. El vicepresident de la plataforma, Rafa Robledo, també vol que s'aclareixi el nou organigrama de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament i les funcions dels diferents càrrecs.

Sis entitats han participat a la darrera reunió de la temporada de la Coordinadora. El vicepresident de la plataforma, Rafa Robledo, creu que és molt important que la plataforma tingui un paper destacat al Consell de l'Esport.

Rafa Robledo

La Coordinadora està integrada per molts clubs i volem tenir més representativitat al Consell de l'Esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Robledo també ha avançat que demanarà que el nou regidor d'Esports, Eloi Rovira, assisteixi a una de les reunions de la Coordinadora per respondre les diferents inquietuds dels clubs. El vicepresident de la plataforma també vol que el director de Teampartners, empresa que gestiona l'OMET, Xavi Requeno, expliqui quin és el paper i funcionament d'aquesta entitat en el món esportiu santcugatenc.