La UESC de tennis taula guanya davant els Amics de Terrassa i opta a l'ascens

La UESC de tennis taula s'ho jugarà tot en la última jornada

Altres

Publicat el 19/abr/15 per Albert Diumenjó

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula depèn d'ell mateix per disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor després de guanyar a la pista dels Amics de Terrassa (1-5) en la 21a jornada del grup 3 de Primera Nacional. Els santcugatencs han de guanyar a l'última jornada de lliga dissabte vinent davant el Nàstic de Tarragona per jugar la promoció d'ascens.

Els vermell-i-negres s'han venjat dels egarencs, que els havien guanyat a la primera volta, tornant-los l'1 a 5 que els van endosar a casa. La jornada ha estat propícia per als santcugatencs perquè el Ripollet, líder invicte, ha guanyat el Vic, segon classificat, i a l'espera de l'última jornada la UESC és segona empatada a punts amb el Vic i el Torelló.

Per classificar-se per a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, categoria de plata del tennis taula estatal, els santcugatencs en tindran prou amb complir els pronòstics i desfer-se del dèbil Nàstic de Tarragona, penúltim al grup 3 de Primera Nacional amb cinc triomfs en 21 jornades. A l'anada els de Sant Cugat es van imposar als tarragonins amb solvència (2-4).