L'acadèmia BTT del CE Valldoreix potencia la formació integral del tennista


  • Comparteix:

L'acadèmia BTTal Club Esportiu Valldoreix treballa la vessant acadèmica i esportiva dels jugadors

L'acadèmia BTTal Club Esportiu Valldoreix treballa la vessant acadèmica i esportiva dels jugadors

L'acadèmia Barcelona Total Tennis, amb seu al Club Esportiu Valldoreix, compleix 11 anys convertint-se en un referent mundial en la formació esportiva i acadèmica dels tennistes. En un reportatge del programa 'A fons' de Cugat.cat, els directors, jugadors i entrenadors descobreixen la metodologia d'èxit de l'acadèmia.



L'acadèmia va néixer el 2004 amb grans jugadors a les seves files com Galo Blanco, Albert Costa, Àlex Corretja, però veia com aquest model no era el més adient per ser un centre de formació, necessitaven tenir jugadors joves i formar-los des de la base fins al professionalisme.

El director de l'acadèmia BTT, Àlvar Margets, destaca el tracte personalitzat que s'intenta fer amb cadascun dels tennistes de l'acadèmia.

Àlvar Margets

No som una fàbrica de jugadors. Oferim un tracte personalitzat a nivell esportiu i acadèmic.



El camí ha estat ple d'obstacles però des de fa alguns anys ja han sorgit els primers resultats. Uns que ja han arribat i altres que s'han consolidat. Un dels jugadors que ha viscut des dels seus inicis l'acadèmia és el turc Can Oztuzun que ingressava als 12 anys i que ha arribat al professionalisme. Oztuzun s'està recuperant d'una lesió i ocupa el lloc número 1200 del rànquing de l'ATP. El turc és un dels actius de l'acadèmia i destaca la bona feina que fan els entrenadors amb els jugadors.

Can Oztuzun

Al Club Esportiu Valldoreix els tennistes ho tenen tot per arribar a ser professionals.


Un dels fets importants que donen prestigi a l'acadèmia és l'organització de tornejos internacionals ITF que serveixen per sumar punts del rànquing de l'ATP a joves tennistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.