El Complex Esportiu de Valldoreix inaugurarà els nous vestidors dissabte


  • Comparteix:

Imatge actual d'un dels vestidors

Imatge actual d'un dels vestidors

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix inaugurarà l'ampliació dels vestidors amb una festa aquest dissabte a les onze del matí. Les obres de millora del centre, que van començar al novembre i s'han enllestit aquest mes, tenen un cost de poc més de 83.000 euros. A la celebració s'espera la presència del president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, i el president d'Eventing Sports Cinc, concessionària del centre, Miquel Durán.

Els nous vestidors augmenten la capacitat i milloren la funcionalitat. A més de les millores de caràcter energètic i lumínic, s'ha creat un espai de dutxa adaptat per a minusvàlids en vestidors d'homes i dones i s'ha instal·lat un nou sistema de ventilació amb recuperador de calor, entre altres novetats.

En un principi, la celebració estava prevista per a divendres a la tarda però el centre s'ha sumat al dol decretat per la Generalitat i l'Ajuntament i la inauguració tindrà lloc aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.