Mònica Mateu presenta candidatura a la presidència de la Coordinadora

Mònica Mateu, en primer terme, encapçala la primera candidatura a les eleccions de la presidència de la Coordinadora

Altres

Publicat el 9/des/14 per Carme Reverte

La presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Mònica Mateu, encapçala, ara com ara, l'única candidatura que s'ha presentat a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Mateu ha exposat el seu programa per impulsar la coordinadora partint de l'elaboració d'un pla estratègic que permeti a l'associació canalitzar la seva força. Ho ha fet aquest dimarts davant els representants de nou de les 14 entitats que formen part de la plataforma. El període per presentar candidatures finalitzarà el 31 de desembre.

En el seu discurs, Mateu s'ha referit a la necessitat de definir qui és la Coordinadora i què vol fer per recuperar la força d'una plataforma que integren 14 clubs de la ciutat i mostrar així la necessitat d'establir ponts de diàleg amb l'Ajuntament per incidir en el model esportiu de ciutat.

Mònica Mateu

En l'esport a Sant Cugat hi ha gent que fa les coses molt ben fetes. Crec que aquestes entitats unides per construir pot tenir tota aquesta força.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara com ara és l'única candidatura i davant la possibilitat que n'hi hagi alguna més, Mònica Mateu, considera que pot ser una bona notícia.

Mònica Mateu

M'he presentat perquè ningú hi semblava disposat i com van dir que havien de ser torns rotatoris pensava que ens tocaria igualment. Si hi ha algú més fantàstic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Algunes de les entitats presents a la reunió de la Coordinadora han valorat l'exposició de la presidenta de la UESC fent algunes observacions com la falta de concreció de les propostes, la necessitat que sigui un programa transversal per a tots els clubs i inclusiu per a tothom que practica esport en aquestes entitats.