El nou mòdul del Centre d'Alt Rendiment s'inaugura dilluns que ve

Imatge del nou mòdul / Font: Car.edu

Actes i Activitats

Publicat el 18/gen/12 per Carme Reverte

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns que ve el nou mòdul del Centre d'Alt Rendiment (CAR) que compta amb unes instal·lacions de 25 mil metres quadrats per a la pràctica d'una vintena de disciplines olímpiques. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

L'acte començarà amb una visita per diferents espais del mòdul. Aquest nou equipament disposa de piscines per a totes les modalitats de competició, sales per a la pràctica de l'halterofília, arts marcials, tennis taula, gimnàstica artística i trampolí. També compta amb vestidors, sales de preparació física i despatxos.

Una de les novetats d'aquest equipament és l'aplicació de les noves tecnologies. El nou mòdul del CAR comptarà des de la seva posada en funcionament amb la nova infraestructura de Tecnologia de la Informació desenvolupada per la multinacional espanyola Satec, que permetrà als atletes disposar dels mitjans tècnics suficients per afavorir al màxim les seves marques i els seus entrenaments. El CAR ha adjudicat, recentment, el contracte de subministrament a la multinacional espanyola Satec per import de 703.900 euros.

L'acte, previst per a la una del migdia, comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el nou secretari d'Estat per a l'Esport, Miguel Cardenal i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.