Giménez (Pericos): 'Ens sentim utilitzats pels organitzadors de la Sant Silvestre'

Toni Giménez (dreta) a la tertúlia esportiva del 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat

Actes i Activitats

Publicat el 4/gen/12 per Joan Garcia

El president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Giménez, ha explicat en la tertúlia esportiva del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat, que se sent 'utilitzat' per l'organització de la Sant Silvestre Barcelonesa perquè els ha apartat de la cursa en aquesta segona edició. Giménez destaca que la seva entitat ha portat la cursa a la nostra ciutat i l'organitzador, el Club Atlètic Barcelonès, s'ha aprofitat dels contactes de Pericos de Sant Cugat per 'fer negoci' a través d'aquest esdeveniment esportiu.

Fa dos anys que Pericos de Sant Cugat proposava a l'Ajuntament traslladar la Sant Silvestre Barcelonesa de la ciutat comtal a Sant Cugat, segons el president de l'entitat perica, Toni Giménez. Pericos de Sant Cugat apareixia com a col·laborador a la primera edició, però en la segona ha quedat desvinculada de la cursa. Toni Giménez explica que la seva entitat se sent 'utilitzada' per part dels organitzadors de la cursa.

Toni Giménez

Ens sentim utilitzats, s'han aprofitat de les nostres ganes de fer coses per fer la cursa i fer negoci.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Giménez acusa directament Domingo López i Joan Montserrat d'utilitzar el Club Atlètic Barcelonès 'per fer negoci'. Tot i aquestes manifestacions, Giménez es mostra obert a col·laborar amb els organitzadors de la cursa.

Toni Giménez

El Club Atlètic Barcelonès és un instrument per adornar aquesta història a través de Domingo López i Joan Montserrat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat s'ha disputat per segon any a la nostra ciutat i s'està a l'espera que l'Ajuntament i els organitzadors es reuneixin per a confirmar la continuïtat de la prova.