Nou entitats esportives seran presents a la Festa de Tardor

Imatge d'arxiu de la Festa de Tardor

Actes i Activitats

Publicat el 27/oct/11 per Jordi Foix

El Club Natació Sincronitzada, el Club Karate Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, la Coordinadora d'Entitats Esportives, el Club Rugby Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, el Club Bàsquet Mira-sol, el Junior i el Sant Cugat Esport són els clubs que participaran a la Festa de Tardor que tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre. Les entitats esportives organitzen diverses activitats per a tots els públics.

Arriba la Festa de Tardor amb un programa carregat d'activitats tant per a nens com per adults. Enguany, hi haurà diversos clubs que en l'edició anterior no van ser presents com és el cas del Club Natació Sincronitzada, el Club Bàsquet Mira-sol i el Junior. Per aquest any, el futbol, el bàsquet, l'hoquei herba, les bitlles i la bicicletada popular seran els plats forts. Ho ha explicat el membre de la comissió de la Festa de Tardor, Ferran Casanovas.

Ferran Casanovas

Hi ha programats partits de futbol, de street bàsquet, d'hoquei herba, la bicicletada popular, bitlles i circuit d'orientació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La Festa de Tardor se celebrarà el primer cap de setmana de novembre a la plaça d'Octavià.